TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK KURALLARI HK.
Tarih: 20.11.2023 | Okunma Sayısı: 208

02-03 Aralık tarihlerinde Ankara’da tüm Baro Başkanları ve delegelerin katılımıyla gerçekleşecek 13. Olağanüstü Genel Kurulda; Türkiye Barolar Birliği Reklam Yasağı Yönetmeliği ve Türkiye Barolar Birliği Meslek Kurallarının ilgili maddelerinde değişiklikler görüşülerek karara bağlanacaktır.

TBB Reklam Yasağı yönetmeliği değişiklik taslağına ilişkin karşılaştırma cetvelleri ve gerekçe metinlerinin bir örneğine ekli link yoluyla web sitemizde yer verilmiştir.

TBB Olağanüstü Genel Kurul çalışmalarında değerlendirilmek üzere öneri ve görüşlerinizi 27 Kasım Cuma gününe kadar Baromuza ait info@kirikkalebarosu.org.tr adresi üzerinden mail olarak iletmeniz hususunu siz değerli meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Tıklayınız;

1-TBB Reklam Yasağı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” taslağı ile TBB Meslek Kuralları’nın ilgili maddelerinin değişikliği önerisi hakkındaki duyuru.

2-Yönetmelik değişikliği taslağı ve gerekçe metni.

3-Türkiye Barolar Birliği Meslek Kuralları değişikliği taslağı ve gerekçe metni.