Ankara Barosu Başkanı Sn. Av. Metin FEYZİOĞLU&S217;na Açık Cevabi Mektup.
Tarih: 18.01.2013 | Okunma Sayısı: 2139

Sayın Av. Metin FEYZİOĞLU

ANKARA BAROSU BAŞKANI

Üyemiz Av. M. Uğur YILDIRIM’a yapılan menfur saldırı hakkında 17.01.2013 tarihli 5659 sayılı yazı ile Resmi Web Sitenizdeki haberle desteklerinize, ilginize Şahsım ve Av. M. Uğur YILDIRIM adına teşekkür ederim.

Meslektaşlarımıza yönelik saldırılara tepki göstermediğimiz takdirde bu saldırıların son bulmayacağı değerlendirilmektedir. Yeni Avukatlık Kanununda bu konu hakkında da bir düzenleme yapılması gerekliliği önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tekrar teşekkür eder, Size ve Şahsınızda tüm meslektaşlarıma saygılar sunarım.

KIRIKKALE BAROSU BAŞKAN YRD

Av. Şamil ÖZDEMİR