12. Olağan Genel Kurulumuz
Tarih: 10.10.2011 | Okunma Sayısı: 9628

09.10.2011 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı açıldı. Divan üyeliğine Av. Namık ERKANLI Başkan olmak üzere, Av. Asiye ÇİÇEK, Av. Ebru AKOĞUL, Av. Mustafa ÖZNUR seçilmiştir.

Saygı duruşuna geçilmiş, İstiklal Marşı okunmuştur.
Baro Başkanı Av. Ethem DEMİRBAŞ Açış konuşmasını yaptıktan sonra &S230;

Baro Başkan Yrd. Av. Şamil ÖZDEMİR Yönetim Kurulu Faaliyet raporunu okumuştur.

Mali Rapor Baro Saymanı Av. Oğuzhan COŞKUN tarafından okunmuştur.

Denetleme raporu Denetleme Kurulu üyesi Av. Ramazan ÖZDOĞAN ve
Disiplin Kurulu raporu da Disiplin Kurulu üyesi Av. Süleyman EKER tarafından okunmuş ve okunan raporlar oy çokluğuyla kabul edilmiştir.
Raporların müzakeresinin ardından Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu ayrı ayrı ibra edilmiştir.
Gündemin 14. maddesi Baroya şoför alınması için Baro Başkanı'na yetki verilmesi konusundaki teklif müzakere edilerek ve bu konuda Baro Başkanı'na yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edilmiştir.
Dilek ve temenniler bölümünde Av. İbrahim BAYKURT söz alarak, Kırıkkale İlinde Vilayet tarafından gösterilecek bir yerde Kırıkkale Barosu Hatıra Ormanı oluşturulması için talepte bulundu.
Av. Kader Atiye ŞAHİN söz alarak İlimizde sadece avukatlara özgü cafe-restoran şeklinde bir yer yapılabileceği konusunda temennilerini belirtmiştir.
Av. Zeki AYTEKİN daha etkin bir Baro olarak faaliyet gösterilmesi temennilerini belirtti. Genel Kurul saatinin 11:00 'de yapılması temennisinde bulundu.
Av. Hüseyin AKAY söz alarak Kırıkkale Adalet Dairesinden Kurula katılımcı olmaması hususunda üzüntü ve temennilerini belirtti. Ayrıca HMK'da yapılan değişikliğe ilişkin yönetmelik değişikliğinin iptali işlemli dava açılması talebinde bulundu.
Baro Başkan Yrd. sı Av. Şamil ÖZDEMİR söz alarak, Kurul'a zamanında katılım hususunda öncelikle kendimizin özen göstermesi gerektiğine dikkati çekti.
Seçime geçildi.

Baro Başkanlığı’na: Av. Ayhan YILMAZ seçildi.

Yönetim Kurulu'na: Av. Şamil ÖZDEMİR, Av. Fatih KARABÜK, Av. Mustafa BABAYİĞİT, Av. Tuğba ZEKİ, Av. Talat APAYDIN ,

Av. Oğuzhan COŞKUN, Av. Hakan AÇIKGÖZ, Av. E. Muzaffer ŞENER seçildi.

Denetleme Kurulu'na: Av. İbrahim GÜNDOĞDU, Av. Hakan SUNGUR, Av.Aydan Yeliz TORUN seçildi.

Disiplin Kurulu'na: Av. Murat YEŞİLOĞLU, Av. Mustafa ŞAHİNLİ, Av. Mehmet Fatih ALGÜL seçildi.

TBB Delegeliği'ne: Av. Mustafa AKYILDIRIM, Av. Ayhan CANDAN seçildi.